zorya-pidpisala-eks-zakhisnika-molodizhki-dortmundskoyi-borusiyi

"Зоря" підписала екс-захисника молодіжки дортмундської "Борусії"

 • 9528 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. "Зоря" оголосила про підписання контракту із захисником Мохамедом Ель-Буаззаті, який став новачком "біло-чорних", передає УНН з посиланням на прес-службу клубу.

Контракт із 21-річним футболістом оформлений по системі 2 роки + 1. Виступатиме Ель-Буаззаті під 16 номером, натомість колишній володар 16-го номера – голкіпер Лунін, буде виступати під 1-м.

Марокканець прибув на перегляд до команди 25-го січня і був задіяний у другому таймі зустрічі з грузинським "Динамо".

Футбольна кар'єра 21-річного спортсмена отримала свій розвиток в юніорській Бундеслізі, так як, коли Мохамеду було 7 років з Марокко його сім'я перебралася до Німеччини. З 2006 по 2014 роки перебував в командах різних вікових груп дортмундської "Борусії", де провів більше 80-ти офіційних матчів. Потім виступав за клуб третьої Бундесліги – "Оснабрюк", маючи в активі 17 ігор.

Відзначимо, що оборонець був задіяний в іграх збірної Марокко U-17 і U-20. В даний момент викликається в збірну U -23 своєї країни і розглядається як кандидат в Національну збірну своєї країни. Брав участь в юнацькому чемпіонаті Африки і чемпіонаті Світу серед юнаків.

Зауважимо, що Ель-Буаззаті може закрити кілька позицій на полі. У кількох сезонах, наприклад, 49 матчів футболіст відіграв в центрі оборони, 7 разів виходив на поле в якості правого захисника і навіть був помічений в опорній зоні.

Нагадаємо, "Зоря" зіграла внічию у заключній грі першого тренувального збору.

 

Українські Національні Новини

Спорт