zranku-u-kiyevi-stoyat-usi-mosti-1

Зранку у Києві "стоять" усі мости

 • 19795 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Станом на 8:15 середи, 24 лютого, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах, а саме — Північному, Південному, Дарницькому, Патона та Метро, ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва частково ускладнено рух вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Новокостянтинівська, Олени Теліги, Богатирська, Глибочицька, Юрія Іллєнка, Велика Житомирська, Володимирським узвозом.

Окрім того, затори утворилися на проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, проспекті Леся Курбаса, вулицях Жилянська, Вадима Гетьмана, проспекті Валерія Лобановського.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом.

Затори помітні на вулицях Центральна, Єлизавети Чавдар, проспекті Петра Григоренка, проспекті Визволителів, вулицях Миропільській, Оноре де Бальзака.

Доповнення

За прогнозами синоптиків, на півночі та у центральній Україні у середу, 24 лютого, очікується невеликий сніг, удень - з дощем, на решті територїі без опадів. Буде морозно вночі, а вдень місцями повітря прогріється до 10 градусів тепла. На Київщині сьогодні очікується невеликий сніг, вдень з дощем. Температура вночі 4-7° морозу, вдень 0-2° тепла.

Українські Національні Новини

Київ