zrostannya-pid-chas-viyni-v-ibox-bank-nazvali-osnovni-kriteriyi-uspikhu

Зростання під час війни: в IBOX BANK назвали основні критерії успіху

 • 1416191 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Попри повномасштабну війну перший транзакційний банк IBOX BANK зміг покращити свої позиції у рейтингу найприбутковіших українських банків та розширити мережу власних відділень. Досягти таких успіхів банку вдалося завдяки політиці Нацбанку, транзакційній моделі бізнесу, технологіям та колективу. Про це на конференції “Digital service and customer experience in Wartime — 2023” розповів Заступник Голови Правління IBOX BANK Максим Зінін, передає УНН.

Цитата

“Звісно, ми сподівались, що такої повномасштабної війни не буде, але ми готувалися до гіршого. З одного боку розвитку посприяли жорсткі вимоги регулятора щодо стійкості банків, з іншого – досвід віддаленої роботи під час пандемії COVID-19 дозволив банку без стресів зайти в цей період і далі продовжити розвиватися. Стратегією нашого банку є транзикційність. Те що у нас є акцент на транзакції, які перш за все ідуть онлайн, не дозволило нам втратити клієнтів і відчути такий стрес, як інші банки, у яких є акцент на відділеннях.

Ми не зупинялися у своєму розвитку, і дохід за 2021 рік вже після початку повномасштабної війни спрямували на розвиток. За цей час ми оновили картковий модуль і далі вдосконалюємося, розвиваємо технології, пропонуємо нові послуги. І найголовніше, що дає розвиватися – це колектив. Для банку колектив – це наріжний камінь розвитку, команда вмотивована. В перші дні війни банк забезпечив релокацію своїх співробітників – частину в західні області, частину за кордон. Тож наразі так само частина працівників працює віддалено”, - розповів Максим Зінін.

Нагадаємо

Торік IBOX BANK зміг увійти до топ-10 найприбутковіших українських банків за оцінкою НБУ, зайнявши 8 сходинку серед усіх банків України. 

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, який працює на фінансовому ринку з 1993 року. У 2013 році був визнаний найстабільнішим, а у 2020 році став найбільшим транзакційним банком України.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу