zyavilisya-podrobitsi-pidgotovki-zamovnogo-vbivstva-silskogo-golovi-na-odeschini

З'явилися подробиці підготовки замовного вбивства сільського голови на Одещині

 • 8752 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Депутат Сухолиманської сільради на Одещині тричі програвав конкуренту на виборах. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

"Депутат Сухолиманської сільради на Одещині тричі програвав конкуренту. Але дуже хотів поцупити землю. Тому замовив кілеру вбити голову. Кримська прокуратура і СБУ взяла зловмисника і поздоровила голову сільради з другим народженням", - зазначив Ю.Луценко.

Також, управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України повідомляє, що прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14 (готування до злочину), п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Неприязні стосунки склались між зазначеними особами через відмову голови сільської ради депутату надати земельну ділянку в межах Сухолиманської сільської ради з порушенням чинного законодавства на підставну особу. Крім того, вказаний депутат тричі балотувався на голову Сухолиманської сільської ради, однак жителі села обирали діючого голову сільради.

Прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з СБУ та Головним управлінням Національної поліції в АР Крим за результатом проведення спільних слідчих та оперативно-розшукових дій у порядку ст.208 КПК України затримано депутата Сухолиманської сільської ради Одеської області.

Нагадаємо, в Одеській області 9 грудня було затримано громадянина України за підозрою у замаху на замовне вбивство сільського голови Сухолиманська.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП