Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Понеділок, 22 травня 2017 19:08
youtube

В Індонезії стався землетрус магнітудою 6,1

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Підземні поштовхи були зафіксовані в 16.06 UTC (19.06 за київським часом - ред.). Епіцентр землетрусу розташовувався в 174 км на північний захід від міста Саумлакі (Saumlaki) на острові Ямдена, передає УНН з посиланням на Геологічну службу США (USGS).

“Осередок землетрусу залягав на глибині 67,3 км. Інформація про можливі руйнування або жертви не надходила. Про загрозу виникнення цунамі не повідомлялося”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 27 вересня землетрус магнітудою 5,6 стався біля берегів індонезійського острова Ямдена. Підземні поштовхи були зафіксовані в 02.56 UTC (05.56 за київським часом — ред.). Епіцентр землетрусу розташовувався в 192 км на північний захід від міста Саумлакі, острів Ямдена. Осередок землетрусу залягав на глибині 109,8 км. Інформації про жертви і руйнування поки не надходило. Про загрозу цунамі також не повідомлялося.

Джерело: УНН
Loading...
Loading...
SELECTORNEWS - покупка, обмен и продажа трафика
загрузка...
Погода, Новости, загрузка...