Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
понеділок, 16 жовтня 2017 р.22:39
Новини: Економіка

Середні ціни виробників на свинину протягом 2015 року зросли на 21,6%

КИЇВ. 18 січня. УНН. Середні ціни виробників на свіже чи охолоджене м’ясо свиней в грудні 2015 року у порівнянні з січнем 2015 року зросли на 21,6% - до 44855,60 грн/т проти 36878,83 грн/т у січні, передає УНН з посиланням на Держстатистики.

За даними Держстатистики, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м’яса великої рогатої худоби в грудні 2015 року зросли в порівнянні з січнем 2015 року на 16,4% - до 40815,52 грн/т проти 35054,99 грн/т у січні. Зокрема, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м’яса свійської птиці у груді в порівнянні з січнем 2015 року зросли на 30,8% - до 30349,72 грн/т проти 23211,66 грн/т у січні; напівкопчені ковбаси зросли в ціні на 20,2% – до 68299,49 грн/т проти 56807,31 грн/т у січні; олія соняшникова та її фракції зросли в ціні на 41,9% - до 22369,99 грн/т проти 15761,86 грн/т у січні; вершкове масло жирністю менше 85% подорожчало на 26,6% - до 65530,33 грн/т проти 51777,60 грн/т у січні 2015 року та середні ціни на гречані крупи зросли в грудні у порівнянні з січнем 2015 року на 48,3% - до 16083,80 грн/т проти 10848,13 грн/т у січні.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року в столиці серед цін на продукти харчування найбільше зросли ціни на птицю (тушки курячі) – на 4%.

Джерело: УНН
Відео
загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
Популярні новини