Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
пʼятниця, 20 жовтня 2017 р.05:45
Новини: Економіка

Середні ціни виробників свинини зросли у січні на 16,1%

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Середні ціни виробників на свіже чи охолоджене м’ясо свиней у січні 2016 року в порівнянні з січнем минулого року зросли на 16,1% - до 42815,07 грн/т проти 36878,83 грн/т, передає УНН з посиланням на Держстатистики.

За даними Держстатистики, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м’яса великої рогатої худоби в грудні 2015 року зросли в порівнянні з січнем 2015 року на 32,2% - до 46325,16 грн/т проти 35054,99 грн/т. Зокрема, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м’яса свійської птиці у січні поточного року в порівнянні із січнем 2015 року зросли на 25,9% - до 29224,92 грн/т проти 23211,66 грн/т; напівкопчені ковбаси зросли в ціні на 18,0% – до 67007,91 грн/т проти 56807,31 грн/т; олія соняшникова та її фракції зросли в ціні на 45,4% - до 22916,51 грн/т проти 15761,86 грн/т; вершкове масло жирністю менше 85% подорожчало на 29,1% - до 66819,59 грн/т проти 51777,60 грн/т та середні ціни на гречані крупи зросли в грудні у порівнянні з січнем 2015 року на 78,0% - до 19309,20 грн/т проти 10848,13 грн/т у січні.

Нагадаємо, у м.Києві за перші десять днів лютого ціни на яйця I-II категорії знизилися на 23,7% - до 15,49 грн.

Як повідомляв УНН, середні ціни виробників на свинину протягом 2015 року зросли на 21,6%.

Джерело: УНН
Відео
загрузка...
Погода, Новости, загрузка...