Територіальні органи Держпродспоживслужби запрацюють до 20 квітня

Володимир Лапа
КИЇВ. 7 квітня. УНН. До 20 квітня цього року запрацює регіональна мережа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, передає УНН з посиланням на прес-службу Мінагрополітики.
За словами В.Лапи, рішення Кабміну про початок роботи служби дозволяє запустити центральний апарат, а реорганізація територіальних органів ще триває.
“Територіальні органи поки залишаються в тій формі, в якій організовувалися і ліквідовувалися. Ми плануємо до 20 квітня сформувати їх повністю. Таким чином мережа запрацює”, — повідомив він.
Крім того, В.Лапа зазначив, що поки що не визначився із кандидатурами двох свої заступників.
“Перший заступник відповідатиме за сферу харчової безпеки і санітарії, другий — за економічний блок”, — наголосив голова Держпродспоживслужби та додав, що остаточне рішення щодо призначення заступників прийматиме уряд.
Як повідомляв УНН, вчора, 6 квітня Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів офіційно розпочала роботу і приступила до виконання своїх обов’язків.
Старт її роботі дало розпорядження “Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів”, прийняте Кабміном 6 квітня.