Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Четвер, 26 квітня 2018 22:39
Новини: Економіка
12156

Україна вивчає можливості розширення експорту агропродукції до Індонезії

Україна вивчає можливості розширення експорту агропродукції до Індонезії

КИЇВ. 1 червня. УНН. Україна вивчає можливості розширення експорту української  аграрної продукції до Індонезії. Про це УНН повідомили у прес-службі Держспоживслужби.

За даними Держспоживслужби, посольство України в Індонезії надало пропозицію щодо розширення переліку експорту сільськогосподарської продукції до Індонезії.

За попередніми даними, потенціал на ринку Індонезії мають цибуля, часник, черешня, картопля, морква, кукурудза, кукурудзяне борошно, ячмінь, овес, жито, житнє борошно, соя, сорго та горох.

У відомстві зазначають, що у січні 2016 року Республіка Індонезія прийняла рішення зареєструвати Одеську прикордонну державну контрольно-токсикологічну лабораторію. Так, вказана лабораторія відповідає індонезійській системі контролю за безпечністю та якістю харчових продуктів. Відповідно, таке рішення дозволяє Україні постачати до Індонезії свіжу продукцію рослинного походження.

Згідно з даними відомства, за три місяці 2016 року Одеська лабораторія проаналізувала 102 зразки продовольчої пшениці, яка відправляється в Індонезію обсягом 566,2 тис. тонн, у тому числі за травень — 22 зразки (127,6 тис. тонн) на визначення залишкових кількостей пестицидів, тяжких металів та мікотоксинів.

Як повідомляв УНН, Україна та Єгипет обговорили умови сертифікації української яловичини.

 

Джерело: УНН
Підписуйтесь на паблік-чат УНН у Viber та канал новин у Telegram
загрузка...
Погода, Новости, загрузка...