1-5-tonni-gotovikh-strav-vid-merezhi-magaziniv-myasomarketiv-ryatuvalnikam-i-zakhisnikam-kiyeva

1,5 тонни готових страв від мережі магазинів "Мʼясомаркетів" – рятувальникам і захисникам Києва

 • 1180042 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Мережа магазинів «Мʼясомаркет» вирішила пригостити справжніх героїв Києва смаколиками й передала 1,5 тонни готових страв рятувальникам і тим, хто дбає про безпеку киян, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МХП відкрила понад 200 магазинів власної мережі “М'ясомаркет”

Цитата

«Починаємо 2023 рік із вдячності!

Вдячності людям, які навіть під час коротких новорічних свят дбали про спокій у Києві й миттєво реагували на всі надзвичайні події. Завдяки їхній роботі, попри всі ворожі обстріли, столиця тримається і живе. Ми знаємо, завдяки кому могли обіймати рідних та смакувати улюблені страви за святковим столом. І безмежно вдячні за це! Підтримуймо одне одного й вірмо, що 2023 рік буде роком нашої перемоги!», - повідомили в мережі магазинів.

Додамо

Розвиток мережі “Мʼясомаркетів” – один із напрямів трансформації МХП в кулінарну компанію. Зараз МХП розвиває майже 2 тисячі торгових точок різного спрямування (з них більше 1300 – франчайзингові). Крім “Мʼясомаркетів”, до цього переліку входять магазини “Наша Ряба”, “Їжа Свіжа”, “Українське курча”, а також мережа закладів вуличної їжі “Döner Маркет”.

Довідка

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба" ). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Торік понад 90% полів в Україні були засіяні та зібрані

     • 635888 переглядiв

    З початку війни рівень шахрайства зріс на 40% – поліція

     • 507773 переглядiв