10-rokiv-pri-vladi-kim-chen-in-proviv-plenarne-zasidannya-pravlyachoyi-partiyi

10 років при владі: Кім Чен Ин провів пленарне засідання правлячої партії

 • 16844 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У понеділок, Північна Корея розпочала пленарне засідання Центрального комітету правлячої Робочої партії для огляду минулих проектів та обговорення нової політики в умовах пандемії та дипломатичної безвиході зі США. Про це пише УНН з посиланням на Центральне телеграфне агентство Кореї KCNA.

Деталі

Центральне телеграфне агентство Кореї KCNA повідомило у вівторок, що лідер Кім Чен Ин головував на пленарному засіданні Центрального комітету правлячої Робочої партії.

За повідомленням KCNA, збори затвердили невказані пункти порядку денного і розпочали їх обговорення.

У звіті йдеться, що цього року на зустрічі були розглянуті основні напрямки політики та вирішено "стратегічні та тактичні напрями політики та практичні завдання для динамічного керівництва партії та народу за вступ у новий період розвитку соціалістичного будівництва та перехід до наступного етапу розвитку".

Невідомо, як довго триватиме зустріч цього тижня. У 2019 році пленарне засідання тривало чотири дні.

Пленарне засідання є одним із найвищих органів для прийняття рішень у Північній Кореї. Кім раніше використав пленарні засідання, щоб озвучувати свою позицію щодо відносин із США та Південною Кореєю або ядерної програми країни.

Доповнення

Засідання відбувається у той час, коли Кім Чен Ин відзначає 10-річчя свого правління. Після смерті свого батька та давнього правителя Кім Чен Іра в грудні 2011 року Кім Чен Ин встановив абсолютну владу та зміцнив ядерні та ракетні арсенали Північної Кореї. Економіка була зруйнована пандемією коронавірусу, санкціями ООН та безгосподарністю.

Після бурхливих ядерних та ракетних випробувань у 2016-17 роках Кім Чен Ин узяв участь у серії знакових переговорів на найвищому рівні з тодішнім президентом Дональдом Трампом, щоб обговорити майбутнє арсеналів зброї. Ці переговори провалилися у 2019 році через суперечки про те, скільки санкцій Північна Корея отримає в обмін на кроки щодо часткової денуклеаризації.

Українські Національні Новини

Новини Світу