12-ta-bryhada-spetspryznachennia-azov-nhu-otrymala-vidznaku-za-muzhnist-ta-vidvahu

12-та бригада спецпризначення "Азов" НГУ отримала відзнаку "За мужність та відвагу"

 • 32371 переглядiв

12-та бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України отримала почесну нагороду "За мужність і відвагу" від президента Зеленського за захист Маріуполя та "Азовсталі".

12-та бригада спеціального призначення "Азов" НГУ отримала почесну відзнаку — стрічку "За мужність та відвагу". Про це повідомили у телеграм-каналі АЗОВу, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що президент Зеленський вручив нагороду командиру бригади, підполковнику Денису Прокопенку під час церемонії нагородження до Дня Національної гвардії України.

Україна завжди буде вдячна воїнам Національної гвардії України. Зокрема, воїнам підрозділу "Азов", які захищали Маріуполь та "Азовсталь". Ми пам'ятаємо про всіх українців, усіх оборонців Маріуполя, усіх азовців, які зараз в російському полоні. Держава робить все можливе, щоб повернути їх додому

сказав президент.

Стрічка "За мужність та відвагу" — почесна відзнака, встановлена Президентом України для відзначення особливих бойових заслуг, мужності, відваги та героїзму особового складу військових частин Сил оборони України.

НГУ показали як бійці "Азов" нищать ворожу техніку дронами від UNITED2425.03.24, 20:47 • [views_0]