4-kvitnya-proyde-radiodiktant-golosom-psa-patrona-iz-populyarnogo-multfilmu

Пес Патрон 4 квітня "проведе" радіодиктант для найменших: де дивитись

 • 1149685 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Диктант звучатиме 4 квітня о 15:00 на хвилях Українського радіо, перед диктантом, о 14:40 представник ДСНС розповість правила безпечної поведінки, повідомляє УНН.

Деталі

Диктант звучатиме в Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки 4 квітня о 15:00 на хвилях Українського радіо голосом Пса Патрона із популярного мультфільму, для дітей молодшої і середньої школи. Перед диктантом, о 14:40, в ефірі представник ДСНС говоритиме про забруднення України мінами і вибухонебезпечними предметами та про важливість навчання дітей правил безпечної поведінки.

Щоб написати диктант і дізнатися правила, що рятують життя:

  • Слухати прямий ефір на Українському радіо на FM-частоті вашого міста, на сайті Українського Радіо, у мобільному застосунку suspilne.radio або у додатку Дія;
  • Прийти у точку "Спільно" у вашому місті завчасно та зареєструватись на диктант.

Увімкнути пряму трансляцію онлайн:

  • YouTubе ДСНС;
  • Facebook ДСНС;
  • Facebook/YouTube сторінки UNICEF Ukraine, Українського радіо чи Facebook Центр протимінної діяльності, Міністерство освіти і науки України.

Перевірити правильність написання диктанту можна буде за дві години після його завершення у соціальних мережах та на офіційних сайтах ДСНС, ЮНІСЕФ та Українського Радіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультсеріал про пса Патрона увійшов у ТОП-5 на MEGOGO серед мультиків українського виробництва

Українські Національні Новини

Суспільство