5-naykorisnishikh-aksesuariv-dlya-ayfon-12-pro

5 найкорисніших аксесуарів для Айфон 12 Про

 • 18051 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Айфон 12 Про — потужна флагманська модель з торішньої лінійки смартфонів Apple. Її комплектація передбачає наявність користувацького посібника та зарядного кабелю. Щоб розпочати комфортну експлуатацію, потрібно лише придбати оригінальний блок живлення. Це обов’язковий аксесуар, крім якого існує безліч "опційних" — призначених для розширення можливостей смартфона.

Захисні чохли

Фронтальна панель Айфона виготовлена зі склокераміки підвищеної міцності (Ceramic Shield), а рамка — з хірургічної нержавіючої сталі. Однак, навіть ці надійні матеріали можуть постраждати внаслідок необережного поводження зі смартфоном. Випадкове падіння, контакт з гострими предметами, сильний удар — дії, які часто стають якщо не фатальними, то руйнівними. Подряпини та тріщини псують зовнішній вигляд iPhone, а ремонт тягне за собою позапланові витрати.

Щоб попередити потенційні ризики, потрібно використовувати чохли. Вони одночасно виконують 2 функції: практичну і декоративну:

  • по-перше, кейси захищають корпус від механічних пошкоджень;
  • по-друге — дозволяють експериментувати з дизайном iPhone.

Виключно для захисту призначені прозорі силіконові чохли, а для краси — кольорові.

Зовнішній акумулятор

Час автономної роботи Айфон 12 Про — близько 17 годин у режимі відтворення відео. Безперечно, це чудовий показник для смартфона з потужним процесором та інноваційним програмним забезпеченням.

Іноді використовувати гаджет доводиться там, де немає доступу до мережі живлення. У таких випадках важливо, щоб заряд тримався якомога довше. Завдяки чохлам-акумуляторам та зовнішнім акумуляторам Apple MagSafe Battery Pack, у власників Айфонів є можливість "підзаряджатися", не використовуючи блок живлення та розетку.

Навушники

В парі з якісними навушниками Айфон 12 Про з екраном 6,1” легко перетворюється на музичний програвач, мінікінотеатр з якісним звуковим супроводом, гаджет для ділових переговорів, геймерський "інструмент".

Підібрати "вуха" можна на будь-який смак. З Pro-версією сумісні такі рішення від Apple, як Apple AirPods 2, AirPods Max, AirPods 3, AirPods Pro. Також до смартфона підходять розробки багатьох інших популярних брендів аудіо оснащення.

Пошукові мітки

Трекери Apple AirTag у тандемі з дванадцятим Айфоном вирішують безліч проблем. Вони допомагають шукати втрачені речі швидко та без зайвих зусиль. Наприклад, прикріпити мітки можна до ключів, сумки чи пульта від телевізора або кондиціонера.

Предмети з геоміткою можна відстежувати у додатку "Локатор".

Фішки AirTag:

  • стильний дармовис для фіксації,
  • можливість нанесення гравіювання,
  • гарантія 12 місяців.

Продаються брендові геомітки по одній, а також по 4 у наборах.

Бездротовий зарядний пристрій

У бездротової зарядки чотири переваги:

  • Вона може заряджати iPhone 12 Pro та й інші смартфони.

Зручно, якщо приходять гості зі старішими або новішими Айфонами, а також власники "Андроїдів".

  • Її вигідно використовувати

На відміну від проводу, вона не боїться зношування.

  • Підключати смартфон до неї легко

Достатньо покласти гаджет на спеціальну платформу, щоб розпочався цикл зарядки.

  • "Гніздо" телефона не страждає через необережне під’єднання кабелю.

Асортимент аксесуарів для Айфонів постійно поповнюється цікавими новинками. Оригінальні рішення створюють в Купертино та інших куточках світу. Існує безліч брендів, готових запропонувати власникам смартфонів Apple круту супутню продукцію.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу