50-100-tisyach-za-deyaki-vidstavki-razumkov-prosit-pravookhorontsiv-pereviriti-chutki-pro-pidkup-nardepiv

"50-100 тисяч за деякі відставки": Разумков просить правоохоронців перевірити чутки про підкуп нардепів

 • 15590 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до антикорупційних органів з проханням перевірити інформацію про можливі хабарі за “деякі відставки”. Про це він сказав під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Ми сьогодні багато бачимо чуток, багато інформації в засобах масової інформації. Існують якісь розмови про те, що хтось комусь пропонує 50, 70, 100 тисяч за голос за деякі відставки. Я не зовсім розумію, у яких кабінетах це відбувається, хто веде такі переговори, але це точно негативно впливає на діяльність і на імідж Верховної Ради”, — сказав Разумков.

“Я особисто майже переконаний, що це не відповідає дійсності, але я хотів би звернутися до антикорупційних органів, щоб вони все-таки взяли цю інформацію, опрацювати і, сподіваюся, спростували ті дані, які ми сьогодні з вами бачимо, про що я звернуся, в тому числі й офіційно. Але це прошу врахувати як депутатське звернення”, — додав спікер ВР.

Додамо

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація, що нібито є розмови з чиновниками щодо голосів за певні відставки в Раді. Зокрема, нібито йдеться і про Разумкова. І що пропонують за це нібито до 100 тис. дол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не читаю Подоляка і не йду у відставку: Разумков спростував чутки про полишення посади

До слова

Народний депутат від “Слуги народу” Олександр Качура заявив 20 вересня, що інформація про відставку міністра юстиції Дениса Малюськи та Генерального прокурора Ірини Венедіктової не відповідає дійсності.

Українські Національні Новини

Політика