50-vid-prodazhiv-preparatu-olidetrim-2000-spryamuyut-na-reanimobili

50% від продажів препарату "Олідетрим 2000" спрямують на реанімобілі

 • 153266 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Сьогодні стартує всеукраїнська ініціатива, «Підтримай себе — підтримай Україну», яка передбачає, що 50% від продажу кожної упаковки препарату вітаміну D3 «Олідетрим 2000» спрямується на закупівлю реанімобілів.
Бренд “Олідетрим” планує зібрати 3 700 000 грн та передати реанімобілі на медичні потреби для шпиталів і лікарень вже у вересні, передає УНН.

Цитата

«Вітамін D може модулювати вроджену та адаптивну імунну відповідь. Дефіцит вітаміну D пов'язаний з посиленням аутоімунітету, а також з підвищеною сприйнятливістю до інфекцій», — говорить Синтія Араноу, Інститут медичних досліджень імені Файнштейна, Мангассет, Нью-Йорк.

Деталі

Сьогодні на дефіцит цього вітаміну страждає більшість українців:

Всеукраїнська ініціатива «Підтримай себе — підтримай Україну» триватиме з 15 серпня до кінця вересня або до збору запланованої суми. Щоб долучитися до ініціативи, потрібно придбати в аптеці препарат «Олідетрим 2000».

«Олідетрим 2000» для такої ініціативи обрано не випадково. Одна капсула препарату — це добова профілактична доза важливого вітаміну D3, необхідного для збалансованої роботи організму.

Слідкувати за результатами кампанії можна на сайті, де щодня оновлюватимуть лічильник по зібраним коштам від продажів препарату.

Українські Національні Новини

Суспільство