8-9-travnya-pravookhorontsi-pereydut-na-posileniy-variant-nesennya-sluzhbi

8-9 травня правоохоронці перейдуть на посилений варіант несення служби

 • 9261 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Правоохоронні органи 8-9 травня в більшості регіонів перейдуть на посилений варіант несення служби. Про це під час брифінгу заявив голова Нацполіції України Сергій Князєв, передає УНН.

"8-9 травня в більшості регіонів перейдуть на посилений варіант несення служби. Сьогодні з 9:00 на найближчому полігоні нацгвардії ми проводили тактичну частину навчань з поліцейськими Києва та регіону, для того, щоб забезпечити мирний спокій громадян і не допустити або миттєво локалізувати провокації, які можуть бути вчинені тими чи іншими політичними групами чи течіями громадян", - повідомив С.Князєв.

Він додав, що правоохоронці прогнозують напруженість оперативної обстановки не тільки в Києві, "а ще в декількох регіонах".

"В Запорізькій, Дніпропетровській областях. У нас достатньо засобів – я думаю, громадянам нашої держави можна не хвилюватись", - резюмував С.Князєв.

Як повідомляв УНН, у параді до Дня перемоги у російській Москві візьмуть участь керівники Приватної військової компанії "Вагнера".

Українські Національні Новини

Суспільство