a-avakov-anonsuvav-kadrovi-ta-metodologichni-zmini-cherez-podiyi-v-knyazhichakh

А.Аваков анонсував кадрові та методологічні зміни через події в Княжичах

 • 6756 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков анонсував, що через події в Княжичах будуть проведені деякі методологічні зміни в системі правоохоронних органів, крім того, будуть і кадрові зміни. Про це він повідомив журналістам, передає кореспондент УНН.

"Я вважаю, що найближчим часом ГПУ оприлюднить (дані розслідування щодо подій в Княдичах - ред.) і ми теж зробимо публічним наш внутрішній звіт. Ми зробимо методологічні деякі зміни...є деякі системні речі, які ми внесемо. Наприклад, це буде стосуватися більш детальної прописаної інструкції щодо поліції охорони, коли вона виявляє втручання чи злом системи. Також будуть зроблені кадрові висновки, також будуть кримінальні висновки і також я думаю, що буде приговір тій банді, що ми там затримали розслідування по якій триває, ще є арешти і ще будуть арешти",- сказав А.Аваков.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко, коментуючи інцидент у Княжичах, де загинули 5 правоохоронців, повідомив, що за його інформацією, автобус КОРДу не був службовим.

Як повідомляв УНН, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між поліцейськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Українські Національні Новини

Політика