a-avakov-bude-nesti-politichnu-vidpovidalnist-za-podiyi-u-mvs-a-geraschenko

А.Аваков буде нести політичну відповідальність за події у МВС - А.Геращенко

 • 9817 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Нардеп від "Народного фронту" і радник глави МВС Антон Геращенко назвав "популізмом" спроби покласти відповідальність за трагедію в Княжичах на міністра внутрішніх справ, однак зазначив, що політичну відповідальність за події в МВС Аваков понесе в будь-якому випадку. Про це він заявив в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Арсен Аваков є міністром внутрішніх справ. Міністр внутрішніх справ не здійснює безпосередньо керівництво Нацполіцією. Конкретно цією операцією займалися співробітники поліції на рівні Києва, на рівні районів Києва. Тому є чистим популізмом займатися питанням перекладання відповідальності на міністра. Він несе політичну відповідальність за події в МВС, і він її понесе в будь-якому випадку", - сказав А.Геращенко.

Нагадаємо, вночі 4 грудня в сел. Княжичі Броварського району Київської обл. в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони, КОРДу і поліцейськими загинули 5 правоохоронців. Четверо правоохоронців померли по дорозі в лікарню, а ще один - в медустанові. За даними МВС, в селі готувалася спецоперація по затриманню банди грабіжників.

Українські Національні Новини

Політика