a-osmayev-perebuvaye-u-svidomosti-druzhina

А.Осмаєв перебуває у свідомості – дружина

 • 6350 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Командир батальйону ім.Джохара Дудаєва Адам Осмаєв перебуває в свідомості, але говорити не може. Про це на своїй сторінці в Facebook написала його дружина, доброволець АТО Аміна Окуєва, передає УНН.

"Пару хвилин була у Адама. Він у свідомості - все розуміє, але говорити поки не може через апарату штучного дихання", - написала А.Окуєва.

Вона закликала всіх небайдужих молитися за її чоловіка.

"До речі, мусульманський піст, якого ми дотримувалися в той страшний день (вчора) судячи з усього дуже полегшив операцію Адама: якщо коротко, порожнисті органи його черевної порожнини були порожні і виявилися не пошкоджені, що дало можливість перелити йому назад його власну кров, що витекла з пораненої печінки. Частина легкого, правда, теж довелося видалити і накласти шви на розірвану діафрагму. Головне зараз позитивна гемодинаміка (стан) в найближчі три дні", - розповіла А.Окуєва.

Нагадаємо, 1 червня в перестрілці на Подолі в Києві постраждав чоловік прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Д.Дудаєва Аміни Окуєвої Адам Осмаєв, якого підозрювали в організації замаху на життя президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв УНН, нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що чоловік, який намагався вбити А.Осмаєа, виявився особистим кілером лідера Чечні Рамзана Кадирова - Артур Деніссултанов-Курмакаєв.

Голова Нацполіціі Сергій Князєв повідомив, що зараз проводиться допит зловмисника, який вчинив замах на життя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП