a-shevchenko-zbirnu-ukrayini-chekaye-vazhka-gra-z-finlyandiyeyu

А.Шевченко: збірну України чекає важка гра з Фінляндією

 • 11994 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На збірну України з футболу чекає важка гра з Фінляндією у Тампере, але хлопці зроблять все, щоб здобути позитивний результат. На цьому наголосив головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко під час прес-конференції, присвяченій початку навчально-тренувального збору "синьо-жовтих" напередодні товариського матчу з Мальтою (6 червня) та відбіркової гри ЧС-2018 з Фінляндією (11 червня), передає УНН із посиланням на ФФУ.

"Позитивний результат в матчі з Фінляндією - це перемога. Непросто грати, коли закінчився сезон. Хлопці дещо втомилися, але мотивація у них велика. Кожен з хлопців має знайти сили серйозно підготуватися до цього матчу, щоб обов'язково перемогти. Також хочеться подякувати вболівальникам, що вони знаходять в собі сили в такий непростий момент приїхати до Фінляндії і підтримати команду. Постараємося все зробити, щоб їх порадувати", - зауважив рульовий збірної.

Також наставник національної команди пояснив вибір суперника для товариської гри перед матчем кваліфікації ЧС-2018 з фінами тим, що Мальта вміє оборонятися і тривалий час виступає одним складом.

"Як спаринг-партнер ця збірна є хорошим суперником для нас в контексті підготовки до поєдинку з Фінляндією. Хочемо подивитися на низку виконавців, які до цього моменту не отримували достатньо ігрового часу в команді, перевірити тактичні перестановки в моделі гри. Подивимося, як команда відреагує на ці зміни. Відштовхуючись від гри, яку продемонструємо в матчі з Мальтою, будемо готуватися до відбіркової зустрічі з Фінляндією", - підсумував А.Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим тренером “Динамо” став Олександр Хацкевич

Нагадаємо, що А.Шевченко вирішив довикликати ще трьох футболістів у ході підготовки до зустріч проти Фінляндії.

Українські Національні Новини

Спорт