a-venger-u-matchi-z-bavariyeyu-na-konu-nasha-chest

А.Венгер: у матчі з "Баварією" на кону наша честь

 • 12673 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Перед грою у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Арсеналом" і "Баварією", що пройде у Лондоні, обидва наставники поділилися думками з приводу майбутньої зустрічі, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Тренер "канонірів" Арсен Венгер заявив, що у його колективу не залишилось вибору окрім атак і забивання голів після розгромної поразки у першому матчі (1:5).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні визначаться перші два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

"Єдина перевага в такій ситуації полягає в тому, що у нас немає вибору. Ми повинні атакувати і забивати. Ми грали проти "Баварії" чотири рази, і мюнхенці завжди були головним або другим фаворитом на перемогу в турнірі. Очевидно, нам було дуже важко. Ми хочемо отримати шанс. На кону наша честь, і ми будемо грати на максимумі всі 90 хвилин", - наголосив французький спеціаліст.

В свою чергу тренер баварців Карло Анчелотті виразив впевненість у відмінному стані підопічних: "гравці повністю зосереджені на матчі. Вони знають, що початок гри буде дуже непростим, але дуже сильно заморочуватися на цьому не варто. Ми зараз у відмінному фізичному стані. Ми хочемо видати хороший матч. Фірмовий стиль і майстерність повинні допомогти нам перемогти".

Додамо, що "Баварія" востаннє поступалася на стадії 1/8 фіналу в 2011 році.

Українські Національні Новини

Спорт