a-vinnichchini-bilshe-tisyachi-infikovanikh-koronavirusom

На Вінниччині більше тисячі інфікованих коронавірусом

 • 13368 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Станом на 11:00 3 червня на території Вінницької області виявлено коронавірус у 1050 осіб, зокрема - у 82 дітей. Про це повідомляє Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України, передає УНН.

"Станом на 11.00 годин 03.06.2020 року на території Вінницької області зареєстровано 1542 підозри на COVID-19. У 1050 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 82 дітей (місто Вінниця – 56, Вінницький район – 6, Гайсинський та Липовецький райони – по 4, Барський, Хмільницький райони – по 2, Жмеринський, Калинівський, Літинський, Могилів-Подільський, Немирівський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони по 1 дитині)", - йдеться у повідомленні

Уточнюється, що одужало 657 осіб, що підтверджено 2-ма негативними результатами лабораторних досліджень.

За даними Національної служби здоров’я, на Вінниччині 239 інфікованих медиків, кожен четвертий з виявлених.

Також було повідомлено про підозру інфікування фахівців департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА.

Керівниця Департаменту Людмила Грабович стверджує, що не інфікована, хоча деякі ЗМІ поширювали інформацію про її інфікування та можливе зараження нею інших осіб, зокрема медиків.

Зазначимо, що з початку пандемії Грабович – в епіцентрі скандалів. Її звинувачували в недолугих рішеннях, масових спалахах коронавірусу серед медиків та вимагали її звільнення.

Українські Національні Новини

Суспільство