abc-kilkist-zhertv-shtormu-florens-v-ssha-zrosla-do-11-osib

ABC: кількість жертв шторму "Флоренс" в США зросла до 11 осіб

 • 9363 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Жертавамі урагану “Флоренс” стали 11 осіб в штатах Північна Кароліна і Південна Кароліна. Про це повідомляє УНН із посиланням на телекомпанію ABC.

У числі нових жертв згадуються мати із дитиною, на яких впало дерев у Вілмінгтоні (штат Північна Кароліна), і 81-річний чоловік, який невдало впав під час збору речей для евакуації в окрузі Вейн (Північна Кароліна). Раніше повідомлялося про вісім загиблих.

За даними Національного центру зі спостереження за ураганами, “Флоренс” знаходиться в 95 км на захід від Міртл-Біч (штат Південна Кароліна) і рухається на захід зі швидкістю 0,9 м/с, швидкість вітру не змінилася і досягає 20,1 м/c.

Через ураган влади штатів Північна і Південна Кароліна, а також Вірджинія і Меріленд ввели режим надзвичайного стану, аналогічні заходи прийняли і в Вашингтоні. Крім того, ураган став причиною скасування понад 1,4 тис. авіарейсів. Шторм вже призвів до повеней у регіонах Південної і Північної Кароліни. Раніше в цих двох штатах було оголошено евакуацію прибережних районів, населення яких перевищує 1,5 млн осіб. На Східному узбережжі США були скасовані більше тисячі авіарейсів, запланованих на п’ятницю і суботу.

Українські Національні Новини

Новини Світу