abo-rosiya-matime-povagu-do-mizhnarodnogo-prava-i-ne-bude-vesti-viyni-abo-vona-ne-bude-mati-groshey-abi-yiyi-rozpochinati-zelenskiy

Або Росія матиме повагу до міжнародного права і не буде вести війни, або вона не буде мати грошей аби її розпочинати - Зеленський

 • 63416 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Президен України Володимир Зеленський, подякував Сполученим Штатам за відмову від імпорту російського палива та вугілля, що значно послабить економіку агресора. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Сполучені Штати зробили крок, який відчутно послабить окупантів. Змусить платити за агресію, відповідати за зло, яке вони наробили. За все зло. Америка забороняє імпорт нафти з Росії, нафтопродуктів, газу, вугілля. Забороняє громадянам США будь-які інвестиції в російський паливно-енергетичний комплекс", - про це повідомив Володимир Зеленський.

"Або Росія матиме повагу до міжнародного права і не буде вести війни, або вона не матиме грошей, щоб війни розпочинати. Знайдуть іншу бензоколонку. Але це не тільки про гроші. Заборона на імпорт нафти до США послабить державу-терориста економічно, політично та ідеологічно", - додав Президент.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський прокоментував підтримку США щодо відмови НАТО закриття неба над Україною, заявивши, що наступного разу небезпека може прийти до Америки.

Українські Національні Новини

Політика