abramov-rozpoviv-pro-golovnogo-poradnika-brativ-surkisiv

Абрамов розповів про головного порадника братів Суркісів

 • 9650 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Спортивний агент Володимир Абрамов розповів про співпрацю з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом і його братом Григорієм, передає УНН з посиланням на інтерв'ю Абрамова виданню "Спорт-Експрес"

За його словами, Суркіс не підписував ніяких паперів без ради Віктора Медчедчука.

"Є в Україні дуже важлива людина - Віктор Медведчук ... Суркіс не радячись із ним не підписував ні один папірець. Ось Григорій Михайлович і Віктор Володимирович вчили мене, як правильно вести переговори. Як себе подавати, щоб укладати великі угоди. Вони ніколи не говорять "ні". Але і ніколи не говорять "так", - зазначив він.

Брати Ігор і Григорій Суркіси - "справжні єврейські хохли", продовжив Абрамов. Вони дуже зручні в роботі.

"Без науки, отриманої від Суркісів, я б в житті не підписав Скаченко і Коновалова на такі гроші.

За Коновалова корейці виклали чи 600 тисяч, чи то 650. За Скаченко - 500. Ще не існувало в світі величезних трансферних сум! Тоді мільйон - це караул. А півмільйона - просто перемога. Коновалова влаштував в "ПОСКО" - клуб при найбільшій в світі компанії, що займається металообробкою. Так мені корейці говорили: "Ви розтрясли нас на колосальну суму.

Як піднести людям трансфер, щоб над нами не сміялися? "Я дзвонив старшому Суркісу - і той мене вчив. Передав ці слова корейцям", - розповів він.

Нагадаємо, як писав УНН, після подій на Майдані Суркіс злітав в Ростов-на-Дону літаком Медведчука.

Українські Національні Новини

Спорт