admiral-nato-zaklykav-zbilshyty-dopomohu-ukraini-svit-buv-zanadto-optymistychnyi-u-2023-rotsi

Адмірал НАТО закликав збільшити допомогу Україні: світ був занадто оптимістичний у 2023 році

 • 26311 переглядiв

Адмірал НАТО закликає до збільшення допомоги Україні, оскільки Київ потребує більшої підтримки, щоб досягти успіху в боротьбі з російською агресією.

Минулого року світ був занадто оптимістичний щодо війни в України, у 2024 році ця помилка не повинна повторюватися. Україні зараз потрібна ще більша підтримка.  Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роберт Бауер на 16-му щорічному Київському Безпековому Форумі, передає УНН із посиланням на пресслужбу НАТО. 

Деталі

Якщо у 2023 році світ, можливо, був занадто оптимістичний, то у 2024 році ми не повинні робити ту саму помилку, стаючи занадто песимістичними

- заявив Роберт Бауер.

Він вказав, що "якщо поглянути на факти, то є всі підстави бути впевненими у здатності України досягти успіху". 

Адмірал нагадав, що сьогодні вранці українські сили ППО перехопили всі ракети, випущені ворогом. Тому немає нічого, чого б Україна не могла зробити. 

Єдине, що вам потрібно... це наша допомога. Союзники по НАТО і багато інших країн світу надають Україні безпрецедентну підтримку, і це дійсно має значення. Але Україні потрібна ще більша підтримка. І вона потрібна зараз

- додав Бауер.

Також адмірал наголосив, що було б серйозною історичною помилкою дозволити президенту путіну взяти гору. "Це було б небезпечно для всіх нас. Тому що результат цієї війни визначить долю всього світу", - додав Бауер. 

Також, з його слів, президент путін зробив дві стратегічні помилки: він недооцінив рішучість України і недооцінив єдність НАТО.

Голова військового комітету НАТО Бауер: "президент путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей" 21.03.24, 12:15 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Війна