advokat-germana-rozpoviv-koli-pochnetsya-zasidannya-sudu-z-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu

Адвокат Германа розповів, коли почнеться засідання суду з обрання запобіжного заходу

 • 9871 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Засідання по обранню запобіжного заходу чоловіку, якого підозрюють в організації "вбивства" журналіста Аркадія Бабченко може розпочатись через годину. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив адвокат Євген Солодко, передає УНН.

"Кажуть, що приблизно через годину (почнеться засідання – ред.), тому що суддя задіяна в іншому процесі", - повідомив Є.Солодко.

Як повідомляв УНН, названо ім'я підозрюваного в організації вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко, якого вчора затримали співробітники Служби безпеки України. Їм є Борис Льововіч Герман.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва сьогодні почне вибирати запобіжний захід затриманому вчора організатору замаху на вбивство російського журналіста Аркадія Бабченко.

В СБУ УНН повідомили, що слідчі будуть просити суд обрати Герману запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченко. Повідомлялося, що він після пострілів в спину помер в кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації по запобіганню вбивства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП