advokat-napraviv-do-sudu-skargu-na-prodovzhennya-areshtu-vishinskomu

Адвокат направив до суду скаргу на продовження арешту Вишинському

 • 11800 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Захист направив до суду апеляційну скаргу на продовження арешту головного редактора "РИА Новости Україна" Кирила Вишинського, якого підозрюють у державній зраді, до 16 лютого. Про це у коментарі УНН повідомив адвокат Вишинського Андрій Доманський.

"Я направив поштою апеляційну скаргу до суду (на продовження арешту головного редактора "РИА Новости Україна" Кирила Вишинського - ред.)", - повідомив Доманський.

За його словами, судове засідання ще не призначено.

Адвокат також додав, що тільки-но буде інформація - він одразу ж розмістить її на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 17 січня суд задовольнив клопотання обвинувачення продовжити термін утримання під вартою керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського ще на один місяць.

Також УНН повідомляв, що досудове слідство у кримінальному провадженні по справі Вишинського було завершено 10 січня 2019 року, а його захисникам були передані матеріали по ньому.

Також нагадуємо, що керівника "РИА Нововсти Украина" було затримано у Києві 15 травня 2018 року після проведення СБУ обшуку в офісі порталу. Йому була інкримінована підозра у вчиненні державної зради, кваліфікованої за частиною першою статті 111 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП