advokat-poprosiv-sud-prolikuvati-shepelyeva-u-statsionari

Адвокат попросив суд пролікувати Шепелєва у стаціонарі

 • 13176 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. До Печерського районного суду Києва звернувся адвокат колишнього народного депутата України Олександра Шепелєва з клопотанням, в якому просив перевести його клієнта з ізолятора Служби безпеки України до слідчого ізолятора Державної кримінально-виконавчої служби, а також забезпечити Шепелєву стаціонарне обстеження й лікування. Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

У рішенні зазначається, що адвокат звернувся до суду з клопотанням, в якому просив зобов’язати військову прокуратура надати Шепелєву повноцінне стаціонарне обстеження та лікування в умовах установ третинного рівня медичної допомоги. Також захисник наполягав на переведені його клієнта з ізолятора СБУ, де він зараз перебуває, до слідчого ізолятора Державної кримінально-виконавчої служби., але після стаціонарного лікування й обстеження.

Проте суд повідомив, що відповідно до тих матеріалів, які були надані суду, не вбачається, що підозрюваний на даний час перебуває в межах територіальної юрисдикції Печерського райсуду, і повернув заяву адвокату.

Нагадаємо, Шепелєва звинувачували в причетності до розкрадання коштів "Родовід банку" на суму більше 220 млн грн, а також в участі спільно з бізнесменом Павлом Борульком в організації розкрадання держкоштів рефінансування Нацбанку на суму 315 300 000 грн у березні-травні 2009 року. Крім того, його підозрюють і в участі у скоєнні замаху на вбивство.

9 лютого 2018 року Служба безпеки України затримала Шепелєва

За даними ГПУ, його підозрюють в організації замаху на вбивство екс-власника “Родовід банку” Сергія Дядечка у 2012 році, а також в організації убивства банкіра Сергія Кириченка у 2003 році.

Також Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування щодо Шепелєва за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.111 КК України (державна зрада).

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Адвокат попросив суд пролікувати Шепелєва у стаціонарі

     • 13176 переглядiв

    Суд в Криму арештував ще двох захоплених українських моряків

     • 11910 переглядiв

    Закон про введення воєнного стану опубліковано

     • 16129 переглядiв

    СБУ затримала бійця Нацгвардії за збут зброї

     • 7476 переглядiв

    Українцям не вистачає коштів на зброю нового покоління - ЗМІ

     • 12063 переглядiв

    Військовим негайно підвищать зарплату у разі агресії РФ

     • 12828 переглядiв