advokat-simyi-5-richnogo-kirila-stverdzhuye-scho-do-strilyanini-prichetniy-sin-odnogo-z-pidozryuvanikh

Адвокат сім'ї 5-річного Кирила стверджує, що до стрілянини причетний син одного з підозрюваних

 • 10910 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У Переяславі-Хмельницькому, на момент трагедії, коли від пострілу загинув 5-річний хлопчик, поруч з підозрюваними перебував та стріляв неповнолітній син одного з підозрюваних. Про це заявив адвокат Андрій Левковець під час прес-конференції з приводу ходу розслідування у провадженні щодо вбивства Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому, передає кореспондент УНН.

"Виходячи з матеріалів провадження, дійсно, є підстави вважати, фактично, є докази того, що стріляла також неповнолітня особа. Тут наша позиція озвучена, і ми звернулися з відповідним клопотанням. При цьому, ця неповнолітня особа є сином одного з підозрюваних. І, фактично, в даному випадку правомірними діями ДБР має бути повідомлення про підозру, принаймні, в хуліганстві цій неповнолітній особі", - сказав Левковець.

За словами адвоката, додатково має бути повідомлено про підозру також підозрюваному щодо втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність, вчинену батьком цієї дитини, що є тяжким злочином та тягне за собою до 10 років позбавлення волі.
Нагадаємо, на Київщині дитина отримала поранення голови внаслідок випадкового пострілу. Згодом стало відомо, що стріляти в дитину могли поліцейські.

З'ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітнй хлопчик.

Двох працівників патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції, підозрюваних у злочині, заарештували.

Поліцейським, які застрелили дитину, загрожує довічне позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, встановлено особи людей, які були з поліцейськими на момент трагедії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП