advokat-yanukovich-napolyagatime-na-vistupi-u-sudovikh-debatakh

Адвокат: Янукович наполягатиме на виступі у судових дебатах

 • 4087 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Екс-президент України Віктор Янукович наполягатиме на участі у судових дебатах в Оболонському районному суді Києва у праві про державну зраду, зокрема, на виступі з останнім словом. Про це сьогодні в коментарі журналістам перед початком судового засідання сказав адвокат Януковича Віктор Сердюк, передає кореспондент УНН.

"Віктор Янукович, як ми неодноразово заявляли, не просто просить, а вимагає забезпечити його участь у суді... Суд відмовляє йому, нав’язує видуману процедуру трансляції: адвокати будуть наполягати на його участі в засіданні", - сказав Сердюк.

За його словами, сьогоднішнє засідання може не відбутись, оскільки адвокат Олександр Горошинський сьогодні бере участь у так званій "справі екс-беркутівців". Адвокат Олександр Байдик перебуває у Москві, "де займається збиранням додаткової доказової бази, яка буде використана в суді".

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва переніс на 22 жовтня судове засідання у справі за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді через неявку його адвокатів.

Суд очікує почути звернення Януковича з останнім словом до суду 23 жовтня.

Як повідомляв УНН, колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП