advokat-yanukovicha-zvinuvativ-senchenka-u-perereyestratsiyi-mayna-v-krimu-za-zakonami-rf

Адвокат Януковича звинуватив Сенченка у перереєстрації майна в Криму за законами РФ

 • 10242 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Адвокат екс-президента України Віктора Януковича, якого заочно судять у Києві за державну зраду, Віталій Сердюк звинуватив народного депутата Андрія Сенченка у перереєстрації його майна в окупованому Росією Криму за законодавством Російської Федерації. Про це Сердюк заявив сьогодні, продемонструвавши, начебто, справжній відповідний витяг з реєстру РФ, під час допиту Сенченка в Оболонському районному суді Києва на допиті в якості свідка у справі про держзраду Януковича, передає кореспондент УНН.

“Я хотів би надати свідку витяг з офіційного реєстру про перереєстрацію у 14 і 15 роках його підприємств (у Криму-ред.) за законодавством Російської Федерації”, — сказав Сердюк.

У відповідь на це звинувачення Сенченко порадив адвокату “залишити при собі свою брехню”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Константинов у 2013 році вимагав документи про приєднаня Криму до України - Сенченко

“Я і моя родина не сплачує ніяких податків окупантам. Я і моя родина принципово по захопленому майну не судиться... Коли мене питають: “Чого ти не судишься?”, я відповідаю: “Я сужусь, але на території України, тому що окупаційних судів для мене не існує. Я Батьківщину на квадратні метри не розмінюю”, — зазначив Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича була фобія переслідування - нардеп

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни.

Українські Національні Новини

Політика