advokata-suditimut-za-zavolodinnya-maynom-na-10-mln-grn

Адвоката судитимуть за заволодіння майном на 10 млн грн

 • 8906 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт стосовно адвоката, яку підозрюють у заволодінні майном на майже 10 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Місцева прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно адвоката. За даними слідства, вона у 2016 році за попередньою змовою з групою осіб, використовуючи підроблені документи, заволоділа правом власності на об’єкти нерухомого майна. Цим завдано збитків фізичним особам на загальну суму майже 10 млн грн.

Шахрайські дії зловмисниці кваліфіковано за шістьма статтями Кримінального кодексу, а саме як шахрайство, підробка документів та легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом.

Обвинувальний акт стосовно другого фігуранта на даний час також розглядається у суді.

За вчинення вказаних злочинів, передбачено позбавлення волі строком до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, посадовцю Служби автомобільних доріг Київської області повідомлено про підозру в розтраті 700 тис. грн бюджетних коштів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП