advokatu-vishinskogo-povidomili-pro-pidozru

Адвокату Вишинського повідомили про підозру

 • 17559 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Адвокату Андрію Доманському, який є захисником головного редактора "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, повідомили про підозру у незаконній приватизації комунальної власності. Про це журналісту УНН повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Сьогодні була оголошена підозра за статтею 233 та статтею 209 (КК України – ред.) – попередня змова, здійснення незаконної приватизації комунальної власності громади міста Києва на користь офшорної компанії", - зазначив Лисенко.

За даними Генеральної прокуратури, Доманського підозрюють у незаконній приватизації нежитлового будинку комунальної власності на території Державного історико-архітектурного заповідника "Стародавній Київ" по вул. Петра Сагайдачного.

Крім того, за даними прокуратури у провадженні також повідомлено про підозру керівнику підприємства задіяного в незаконній схемі приватизації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 233 КК України, тобто у незаконній приватизації комунального майна неправомочною особою, що призвело до незаконної приватизації майна комунальної власності в великих розмірах.

Нагадаємо, 17 січня Андрій Доманський заявив, що представники Генеральної прокуратури України проводять обшук у його квартирі та офісі

Пізніше у ГПУ назвали причину обшуків в адвоката

Як повідомляв УНН, під час обшуків у Доманського вилучили документацію, пов’язану зі справою 2013 року, що стосується відчуження шляхом приватизації майна комунальної власності Києва за заниженою ціною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП