aeroport-khmelnitskiy-mozhna-vikoristovuvati-yak-mizhnarodniy-vantazhniy-koridor-zelenskiy

Аеропорт "Хмельницький" можна використовувати як міжнародний вантажний коридор - Зеленський

 • 26675 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський ознайомився з планами реконструкції аеропорту "Хмельницький" та зазначив, що його можна використовувати як міжнародний вантажний коридор. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, що здійснюється в межах програми "Велике будівництво", - йдеться у повідомленні.

Глава держави також ознайомився з планами реконструкції аеропорту "Хмельницький".

"Летовище не працює 20 років і перебуває в незадовільному стані. Планується, що аеропорт використовуватимуть як вантажний хаб. Для реконструкції злітно-посадкової смуги необхідно 1,5 млрд грн", - йдеться у повідомленні.

Президент запропонував обговорити питання реконструкції аеропорту з логістичними компаніями, які зацікавлені в авіаперевезеннях.

"Може бути міжнародний вантажний коридор", – сказав Зеленський.

Крім того, він підтримав ухвалення змін до законодавства, які допоможуть залучити додаткове фінансування для будівництва доріг в Україні.

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Хмельницької області Президент Володимир Зеленський відвідав лабораторію мікробіологічних досліджень ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України" та перевірив умови праці медпрацівників.

Українські Національні Новини

Політика