afganistan-vnaslidok-vibukhu-bombi-zaginuli-politseyskiy-ta-ditina

Афганістан: внаслідок вибуху бомби загинули поліцейські та дитина

 • 13722 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Внаслідок окремих вибухів придорожніх бомб в Афганістані в неділю 21 лютого загинули щонайменше троє людей, у тому числі дитина, 20 людей поранено. Про це повідомляє АР, пише УНН.

Деталі

Прессекретар поліції Кабула Фердаус Фарамарц заявив, що вибух придорожньої бомби був націлений на поліцейський автомобіль, внаслідок чого загинув водій та дитина, що знаходилася поруч, а також поранено ще п'ять цивільних осіб, включаючи дітей.

Більшість бомбових атак в Кабулі за останні місяці були липкими бомбами - вибуховими пристроями з магнітами, які прикріплені до транспортних засобів, що спрацьовують за допомогою пульта дистанційного керування або таймера.

Другий вибух стався внаслідок вибуху бомби, розміщеної на переповненому ринку в південній провінції Гельманд, внаслідок чого загинула одна людина, ще 15 поранено, в тому числі двоє поліцейських, заявив речник провінційної поліції Мохаммад Заман Хамдард.

Жодна з терористичних груп не взяла на себе відповідальність за напади. Представники афганської поліції кажуть, що триває розслідування.

Повідомляється, що в Афганістані відбулась серія загальнонаціональних вибухів, цілеспрямованих вбивств та насильства, оскільки мирні переговори в Катарі між Талібами та урядом Афганістану зупинилися. Минуло більше місяця з часу останньої зустрічі сторін.

Доповнення

У місті Кабул в Афганістані атакували автомобілі місії ООН. За даними UNAMA, в результаті нападу загинули 5 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу