agrarniy-komitet-sogodni-ne-rozglyadatime-zakonoproekt-pro-rinok-zemli

Аграрний комітет сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі

 • 15183 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Комітет з питань аграрної та земельної політики на сьогоднішньому засіданні затвердив порядок денний, яким не передбачається розгляд законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні, передає кореспондент УНН.

Так, члени аграрного комітету проголосували за порядок денний, який не включає в себе розгляд законопроекту №2178-10 щодо відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

Комітет на сьогоднішньому засіданні розглядатиме два законопроекти: №2548 про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження із пестицидами і агрохімікатами та №0029 про приєднання України до Схеми сортової сертифікації насіння хрестоцвітих та інших олійних або прядивних культур та Схеми сортової сертифікації насіння цукрового та кормового буряка.

Нагадаємо, за словами голови ВРУ Дмитра Разумкова, парламентарі планують розпочати розгляд у другому читанні законопроекту про ринок землі 6 лютого.

У свою чергу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що розгляд законопроекту про ринок землі розпочнеться 6 лютого і затягнеться до ранку 7 лютого.

Українські Національні Новини

Політика