ahentsiia-oboronnykh-zakupivel-uklala-uhodu-z-koreiskoiu-kompaniieiu-dlia-zabezpechennia-zsu-transportom

"Агенція оборонних закупівель" уклала угоду з корейською компанією для забезпечення ЗСУ транспортом

 • 24732 переглядiв

Агентство оборонних закупівель Міністерства оборони України підписало меморандум про співпрацю з корейською компанією KG Mobility Corp (SsangYong) щодо закупівлі транспортних засобів, зокрема пікапів, для Збройних Сил України.

"Агенція оборонних закупівель" Міністерства оборони та корейською компанією KG Mobility Corp (SsangYong) підписали меморандум про співпрацю у закупівлі транспорту для потреб Збройних Сил України.  Про це повідомляє пресслужба Міноборони України, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що агенція вже напрацювала пропозиції по змінах до законодавства, які дозволять закуповувати пікапи та інші необхідні для потреб ЗСУ товари без сплати акцизу, мита та ПДВ.

"Агенція оборонних закупівель" відбирає членів наглядової ради у Prozorro - Міноборони07.03.24, 00:14 • [views_0]

У планах – підписання кількох прямих угод з найбільшими виробниками пікапів, аби диверсифікувати ризики та забезпечити найкращі цінові пропозиції.

Для проведення ефективних закупівель пікапів важливо налагоджувати пряму співпрацю з виробниками. Адже відсутність додаткових посередників при укладанні контракту дозволить нам отримувати найвигідніші ціни та забезпечувати військових більшою кількістю транспорту

— зазначила директор "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова. 

Довідково

KG Mobility Corporation корейська машинобудівна компанія, четвертий за величиною виробник легкових автомобілів у Кореї. В Україні компанія має 10 дилерських центрів

Нагадаємо

Взимку під час візиту до України міністра оборони Швеції Пола Йонсона "Агенція оборонних закупівель" Міноборони України уклала перший прямий контракт зі шведським виробничим підприємством.