aktivisti-pripinili-blokuvannya-vkksu

"Активісти" припинили блокування ВККСУ

 • 9552 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Вища кваліфікаційна комісія суддів України після того, як так звані активісти припинили блокування установи, сьогодні працює в штатному режимі, продовжуючи проведення кваліфікаційного оцінювання суддів. Про це УНН повідомили у прес-службі ВККСУ.

"Зранку, 22 травня 2019 року, засідання колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України здійснюються в штатному режимі. Блокування ВККСУ так званими активістами, яке тривало впродовж двох днів, сьогодні не відбувається", - зазначили у прес-службі.

У Комісії, як вказано, продовжується проведення кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

"Учора, 21 травня 2019 року, з особами, які блокували будівлю ВККСУ, а також з членами Комісії зустрівся голова РСУ Олег Ткачук. Він висловив стурбованість численними агресивними судовими атаками проти членів Комісії, а також вірогідно скоординованими атаками в інформаційному просторі, які не сприяють продовженню якісних змін, що проводить Україна за підтримки міжнародних партнерів", - додали у відомстві.

Нагадаємо, під стінами ВККСУ зранку 20 травня і 21 травня так звані активісти блокували будівлю та обмежили доступ окремих членів Комісії до приміщення. 

Українські Національні Новини

Політика