aktivisti-yaki-zibralis-na-stolichnomu-maydani-virishili-piti-do-ap

Активісти, які зібрались на столичному Майдані, вирішили піти до АП

 • 11946 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Активісти, які зібрались на Майдані незалежності у Києві через розгін блокади у Кривому Торці, вирішили пройти мирною ходою до Адміністрації Президента України, передає кореспондент УНН.

Із пропозицію щодо мирної ходи на Банкову виступив речник "Правого сектору" Артем Скоропадський.

Під час свого виступу він наголосив, що хода буде мирно. За словами А.Скоропадського, вони йдуть запитати у Президента щодо розгону блокади, а також щодо торгівлі із окупантом.

Також під час зібрання народний депутат Єгор Соболєв наголосив, що це не мітинг і не протест.

"Ми збираємось і обмінюємось інформацією", - наголосив він.

Акцію було вирішено продовжити завтра о 19.00.

Як повідомляв УНН, учасники блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінках у Facebook закликали сьогодні о 21.00 зібратись на Майдані Незалежності через "силовий розгін блокади".

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час контрдиверсійної операції в зоні АТО силами спецоперацій затримано 43 особи, в яких виявлено зброю.

Раніше радник начальника поліції в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна Ольга Атаманова не підтвердила повідомлення штабу блокади про штурм редуту у Кривому Торці.

Нагадаємо, штаб блокади на сторінці у Facebook повідомляв, що на редуті “16 добровольчого батальйону” у Кривому Торці почався штурм у якому задіяна спецгрупа СБУ. Вона за підтримки БТР і спецназу поліції намагається вилучити у учасників Блокади офіційно зареєстровану зброю.

Українські Національні Новини

Політика