aktsiya-protestu-fopiv-pid-radoyu-vid-vibukhu-petardi-travmuvalasya-zhinka

Акція протесту ФОПів під Радою: від вибуху петарди травмувалася жінка

 • 20832 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Під час акції протесту ФОПів, яка сьогодні відбувається під стінами Верховної Ради, від вибуху петарди постраждала жінка. Про це повідомили у МВС, передає УНН.

Цитата

"Під час заходу окремі його учасники вдалися до протиправних дій, почали блокувати підходи до Верховної Ради України та кидати піротехнічні засоби. Внаслідок вибуху петарди травмувалася жінка — учасниця акції. Наразі лікарі на місці надають потерпілій необхідну медичну допомогу", — ідеться у повідомленні.

Деталі

Зазначають, що поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу та закликають мітингувальників дотримуватися заявленого мирного формату проведення акції.

Доповнення

Верховна Рада сьогодні проведе позачергове засідання, на якому розглянуть законопроект №6376 (щодо відтермінування застосування касових апаратів (РРО) малим бізнесом).

Це відбувається на тлі протестів під стінами парламенту представників ФОПів. Однак, як стверджують у русі “SaveФОП”, вони не за позачергову сесію, щоб відтермінувати на рік РРО для тих, хто ще не фіскалізований.

“Ми, як Рух, не підтримуємо відтермінування, бо це зрада колег: дрібних ювелірів, реалізаторів мілкої техніки, сільських аптек. Відтермінування знищує можливість фіскалізованим ФОПам домогтися дефіскалізації”, — ідеться у заяві руху.

Натомість, вказали у русі, вони наполягатимуть і надалі на ухваленні законопроекту №5866(1).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП