alfa-bank-vidriksya-vid-strogo-konfidentsiynogo-memorandumu-z-ais

"Альфа-банк" відрікся від "строго конфіденційного" меморандуму з "АІС"

 • 13080 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. В "Альфа-банку" не змогли підтвердити справжність "строго конфіденційного" меморандуму про реструктуризацію заборгованості групи компаній "АІС", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу банку.

"Ми не можемо підтвердити справжність згаданого документа. Крім того, згідно зі ст.60 і 61 Закону України "Про банки і банківську діяльність", які визначають поняття банківської таємниці і накладають на банківські установи зобов'язання щодо її збереженні, банк обмежений в наданні третім особам інформації про клієнтів, їхніх операцій і взаємовідносин з ними", - відзначили в "Альфа-банку".

Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували проект меморандуму між президентом "Альфа-банку" Олександром Лукановим та представниками групи "АІС": Дмитром Святашем і Василем Поляковим. У документі з грифом "строго конфіденційно" прописаний механізм реструктуризації заборгованості зазначених осіб на суму близько 45 млн доларів.

Примітно, що цим меморандумом, від якого відхрестився "Альфа-банк", передбачена видача кредиту Дмитру Святашу, наявність якого проте підтверджує його декларація.

Також нагадаємо, Дмитро Святаш - чинний народний депутат України від групи "Відродження", його партнер Василь Поляков - екс-регіонал.

Українські Національні Новини

Політика