alitalia-skasuvala-60-reysiv-na-23-lyutogo

Alitalia скасувала 60% рейсів на 23 лютого

 • 10190 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Страйк персоналу національного перевізника Італії Alitalia, який пройде 23 лютого, зробить серйозний вплив на здійснення рейсів, передає УНН з посиланням на сайт авіаперевізника.

У своєму комюніке керівництво компанії уточнило, що 60% регулярних рейсів, як внутрішніх, так і міжнародних, будуть скасовані через акції протесту, організованої профспілками з метою збереження робочих місць і підвищення заробітної плати наземного персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Римі близько тисячі людей вийшли на акції протесту

Також, свою роботу зупинять на 4 години стюардеси і стюарди лоукостерів Ryanair і EasyJet, Volotea і Mistral Air. Страйк пройде з 14:00 до 18:00.

У столичному аеропорту Фьюмічіно і міланському Лінате керівництво Alitalia має намір залучити до роботи додатковий персонал, щоб забезпечити максимально можливе обслуговування пасажирів.

Компанія Alitalia пропонує всім пасажирам, які подорожують на 23 лютого, а також пізно ввечері 22 лютого і рано вранці 24 лютого, перевірити статус своїх рейсів, перш ніж їхати в аеропорт. Авіакомпанія також встановила спеціальні номери call-центру для отримання інформації та допомоги.

Також зазначається, що пасажири можуть повернути або поміняти свої квитки безкоштовно до 10 березня.

Українські Національні Новини

Суспільство