aliyev-dinamo-z-shakhtarem-i-poryad-sogodni-ne-stoyit-a-u-surkisa-kriza

Алієв: "Динамо" з "Шахтарем" і поряд сьогодні не стоїть, а у Суркіса — криза

 • 15408 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Ексфутболіст "Динамо" і збірної України Олександр Алієв вважає, що нинішній рівень гри столичної команди значно поступається рівню "Шахтаря". Причину такого стану справ у команді футболіст пояснив, зокрема, фінансовою кризою Ігоря Суркіса (президента ФК), побажавши йому швидше розібратися з проблемами. Про це колишній півзахисник "Динамо" розповів в інтерв'ю Sport Arena TV, передає УНН.

"Ось вчора я дивився "Шахтар" з "Динамо" (Загреб). Але в чемпіонаті України для "Шахтаря" сьогодні рівних немає. "Динамо"(Київ) і поруч не стоїть. З тим нинішнім "Шахтарем", який є, "Динамо" поруч не стоїть", - сказав Алієв.

За словами футболіста, у президента ФК - Ігоря Суркіса - фінансова криза, але він бажає йому налагодити свої справи і таки відродити столичну команду.

"Ми розуміємо прекрасно, що у Суркіса - якась криза, як він сам розповів. Але я бажаю йому добра, щоб все у нього налагодилося і щоб відродилося київське "Динамо", і щоб показувало хороший футбол, і грало на вершинах. Як він (Суркіс - ред.) каже, що у нього із засобами є проблеми. (Бажаю - ред), щоб у нього все вийшло, і він купував нових футболістів, але і не забував про наших українських хлопців", - сказав Алієв.

Нагадаємо, раніше Шовковський натякнув на наявність конфліктів всередині "Динамо".

Як писав УНН, столичний ФК днями опинився в центрі міжнародного скандалу через невиплати платежу солідарності за трансфер футболіста Андрія Ярмоленка в німецьку "Боруссію".

Так, за даним фактом ФІФА почала дисциплінарне провадження і направила запит на гроші в розмірі понад 300 тис. євро в німецький ФК. Зазначені кошти ФК "Динамо" ще два роки тому мав перерахувати чернігівської спортивній школі "Юність", яка виховувала Ярмоленко, проте клуб цього так й не зробив.

Ба більше, за фактом можливого шахрайства з солідарним платежем за Ярмоленко, столична поліція розслідує кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Спорт