alkhimiya-smaku-vid-medoff-osnovi-pravilnogo-prigotuvannya-kokteyliv

Алхімія смаку від Medoff: основи правильного приготування коктейлів

 • 18439 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Напої, які пропонуються в коктейль-барі ресторанів, відрізняються високою якістю і смаком. Вони змішуються відповідно до правил приготування, а їх знає далеко не кожен. Створити воістину приємний на смак алкогольний коктейль, часом під силу тільки професіоналам. Однак, якщо дотримуватися правил і ретельно підбирати інгредієнти, приготувати шикарний алкогольний коктейль можна і в домашніх умовах. Секретами коктейль-кухні з редакцією УНН поділилися виробники відомого українського горілчаного бренду Medoff.

Інгредієнти для коктейлів

Коктейль зазвичай повинен містити не більше 5 інгредієнтів, причому в рахунок йдуть всі додаткові компоненти, що використовуються навіть в дуже маленьких кількостях. Часто коктейлі, які містять надто багато складових, за смаком стають схожі один на одного. "Домашній" бармен повинен завжди тримати в пам'яті смаки всіх напоїв і їх сумісність чи несумісність. Тільки в цьому випадку, доклавши трохи таланту, він буде мати реальний шанс на успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Medoff показав, як правильно приготувати коктейль Pampero Pepino

Лід для коктейлів

Лід вимагає особливої ​​уваги. Використовувати для коктейлів слід свіжий лід, і ні в якому разі не вчорашній.
Для приготування льоду рекомендується використовувати джерельну або слабомінеральну воду. Тут важливо, щоб вона була абсолютно прозорою і не мала присмаку.

Пам'ятайте, що затяті шанувальники деяких вічних коктейлів, як, наприклад, Dry Martini (Драй Мартіні) і Gin Tonic (Джин-Тонік), для приготування льоду використовують тільки дистильовану воду.

При виготовленні дробленого льоду, в разі якщо у вас немає блендера або крашера, можна загорнути лід в серветку і потовкти його за допомогою звичайної пляшки. Це простий і ефективний спосіб, який допоможе отримати сухий лід.

За допомогою блендера готується мокрий лід, і він не дуже підходить для приготування коктейлів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коктейлі за рецептами з усього світу: приготувати тепер може кожен

Цукровий сироп для коктейлів

Він слугує важливим інгредієнтом для дуже багатьох коктейлів. Ви можете приготувати його самі, додавши 1 літр окропу в кілограм цукру і розмішати отриману суміш до повного розчинення цукру. Потім готовий цукровий сироп слід зберігати в холодильнику.

Нагадаємо, що горілчаний бренд Medoff запустив в цьому році роботу спеціального сайту MedoffCocktails , який "розповідає" про вишукані коктейлі за рецептами з різних куточків світу.

Імпровізована подорож континентами на порталі MedoffCocktails дозволяє користувачеві відвідати різні країни і ознайомитися з алкогольними коктейлями, які там винайшли або які там є найпопулярнішими.

Рецепт кожного окремого коктейлю теж доступний. А те, як правильно його приготувати, можна побачити на власні очі на спеціально створеному YouTube-каналі.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу