alkogol-v-trendi-top-5-parfumernikh-aromativ-z-notami-konyaku-i-romu

Алкоголь в тренді: ТОП-5 парфумерних ароматів з нотами коньяку і рому

 • 54573 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Парфуми з нотами рому, коньяку, шампанського або іншого алкогольного напою сьогодні навряд чи когось здивують. Такі аромати - не новинка: вони надають образу цікаву пікантність. Правда, в чоловічих парфумах алкогольна нота зустрічається набагато частіше, ніж в жіночому, що досить просто пояснити. УНН зібрав топ-5 парфумів з ароматом алкогольних напоїв.

Bentley for Men Intense - неповторний аромат розкошів, справжньої чоловічої краси. У ньому тісно переплітаються деревні ноти з геранню, лавром, ладаном і пачулі. А запах рому, шкіри і смоли бензоїнового дерева робить цей парфум воістину унікальним, кажуть творці аромату.

Black XS Potion - чудовий пряний аромат від метра Paco Rabanne відкривається зігріваючою ноткою рому, доповненою характерними акордами ялівцю, лабданума і гіркотою полину, що надає композиції особливої чарівності. Кашмірське дерево - це ще одна чуттєва східна нота парфуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У KOKTEBEL розповіли, як пити коньяк за французьким правилом трьох "С"

Hermessence Ambre Narguile - тягучий мед, пряна кориця, золотиста карамель, кунжут і, звичайно ж, ром ... Цією незвичайною композицією зможуть порадувати себе не тільки чоловіки, але й жінки, стверджують парфумери.

Tommy Endless Blue від Tommy Hilfiger - оксамитові нотки коньяку в даному парфумі дуже відчутні. В цілому ж продукт можна віднести до фужерного. До того ж - кардамон, чорний перець і пряний розмарин, які надають парфуму елегантну свіжість.

Kilian Straight to Heaven White Cristal by Kilian - загадковий пряний аромат мускатного горіха несподівано переходить в переплетення теплого запаху рому з пачулі. Шлейф закріплює це відчуття завдяки кедру, мускусу і сірої амбри.

Як писав УНН, одна з відомих піцерій створила парфуми із запахом піци.

Українські Національні Новини

Суспільство