amerikanets-vigrav-mayzhe-2-mln-dolariv-u-lotereyu-zavdyaki-pomiltsi

Американець виграв майже 2 млн доларів у лотерею завдяки помилці

 • 10513 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. 79-річний житель американського штату Меріленд виграв 1,9 млн доларів в лотерею, передає УНН з посиланням на UPI.

Секрет його перемоги криється в помилці при заповненні свідоцтва про народження.

"Під час заповнення документів 79 років тому працівники допустили помилку, і замість 21 квітня написали 23. Лише недавно помилка в документах була виправлена, але протягом усього часу я вважав ці дві дати народження щасливими і використовував їх при заповненні лотерейних квитків. Саме ця помилка, допущена 79 років тому, зараз обернулася для мене грошовою винагородою в 1,9 млн доларів", - розповів він.

Американець вже придумав, як витратить виграні гроші.

"Ми плануємо заручитися підтримкою фінансового радника, розрахуватися з усіма нашими рахунками, а також пожертвувати частину виграних грошей церкві", - зазначив він.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів "Лото-Забава" налічує вже 289 щасливчиків, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки цього року в Україні з'явилося 10 нових мільйонерів завдяки цій державній лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, забезпечення освіти для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном. Більшість українців ставляться до раптово виграних грошей як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, певним чином, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Нещодавно переможець тиражу №883 від 10 липня 2016 року лотереї "Лото-Забава", пенсіонер з Хмельницької області Віталій Митко, поділився з журналістами тим, як змінилося життя його родини після виграшу джекпоту в розмірі 3 мільйонів гривень. Він уже купив трактор, сівалку, копалку і косарку - тепер підробляє з власною технікою на полях сусідів. Крім того, придбав машину, встановив паркан і ворота, зробив ремонт у будинку і забезпечив його централізованим водопостачанням. Тепер планує відправити рідних на відпочинок.

Українські Національні Новини

Новини Світу