amerikanets-vigrav-u-lotereyu-zavdyaki-druzhini

Американець виграв у лотерею завдяки дружині

 • 9337 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Житель американського штату Орегон став володарем 175 тис. дол., завдяки виграшу в лотерею, передає УНН з посиланням на UPI.

Ім'я переможця - Метью Кларк. Американець говорить, що виграв в лотерею завдяки своїй дружині і забудькуватості.

"По приїзду з продуктового магазину додому я виявив, що забув купити тортильї (тонкі коржі з кукурудзяного або пшеничного борошна - ред.). Дружина попросила мене повернутися за ними. Стоячи в черзі на касі, я прихопив лотерейний білет. Він приніс мені головний приз: протягом 10 років щорічно мені виплачувалося б по 25 тис. дол.", - розповів американець.

Переможець вирішив замість щорічних перерахувань отримати одноразову виплату грошового призу. Після вирахування податків сума його виграшу становитиме 175 тис. дол.

Американець витратить грошовий приз на ремонт будинку.

"У першу чергу ми зробимо ремонт на кухні", - говорить він.

Нагадаємо, лотерея - хороший спосіб поліпшити своє фінансове становище, впевнені дослідники. Їх теорію підтверджують і самі гравці, включаючи українців. Як показує практика, більшу частину грошей новоспечені мільйонери і мультимільйонери України витрачають на придбання житла, авто або подорожі.

Багато з них інвестують в майбутнє дітей або онуків. Наприклад, киянин Валерій Садовенко разом з дружиною вирішили витратити виграний в лотерею "Лото-Забава" 1 млн грн на ремонт в квартирі у себе і у дочки, а також відкласти гроші внучці на майбутнє.

Українські Національні Новини

Новини Світу