amerikanets-vitratit-vigrash-v-lotereyu-na-pokupku-budinkiv-dlya-dochok

Американець витратить виграш в лотерею на покупку будинків для дочок

 • 6311 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Житель Каліфорнії виграв в лотерею California Lottery 2 млн дол. Про це повідомляє агентство UPI, передає УНН.

Каліфорнієць вперше виграв в лотерею в далекому 1987 році. Тоді він забрав додому 250 тис. дол.

"Цього разу я подумав, що виграв 200 тис. дол. Але коли я передав свій квиток представнику лотереї і він сказав, що це 2 млн дол - я мало не зомлів", - прокоментував виграш новоспечений мільйонер.

На виграні гроші переможець лотереї планує допомогти дочкам купити по будинку.

Нагадаємо, за версією міжнародної компанії GfK, найпопулярніша лотерея в Україні - "Лото-Забава". Вона офіційно визнана рекордсменом за кількістю мільйонерів, які з'явилися в країні завдяки українській державній лотереї, а це вже 281 мільйонер за всю історію існування лотереї, серед яких 20 щасливчиків тільки за 2017 рік і вже 2 - за 2018.

Організовує "Лото-Забаву" найбільший оператор державних лотерей "М.С.Л.", відомий своїми масштабними соціальними проектами. Кілька років тому "М.С.Л." вклав майже 3 млн дол. в будівництво льодової арени "Льодограй" (Богуслав, Київська область), яка служить сьогодні однією з головних майданчиків країни для занять зимовими видами спорту.

Українські Національні Новини

Новини Світу